2013. augusztus 26., hétfő

9. rész :)

9. rész: Kendall 1 órás kapcsolata
És James születésnapja

 Csak teltek a napok, a koncertek és elérkezett James napja. Amiről persze Lana Boney elfeledkezett. De nem önszántából! Elmesélem, hogy mi történt.
   Úgy volt, hogy hétfőn megveszem James ajándékát, amiről fogalmam sem volt  hogy mi, mert még annyi gondolkodási időt sem adtak nekem, hogy kitaláljam.

Hétfő reggel 8 óra- Elaludtam, mert a telefonom lemerült. Miért? Mert Carlos rajta játszott valami mérges csibés játékot. Angry Birds vagy mi...

9 óra- Logan nem hagyott békén mert elvesztek a kulcsai. Két órán keresztül kerestük majd kiderült, hogy ott volt a zsebében. Thx Logan... 

11 óra- Indulnák a plázába, de Victoria elcipel a fodrászához. Oké, új haj meg miden, de még mindig nem volt ajándékom.

Délután 1 óra- Próba után gondoltam, elosonok egy boltba. Most Kendall kérte segítségemet, hogy cseréljük ki a gitárjának a húrjait. Máskor magányos vagyok észre sem vesznek, most meg mindenki hirtelen engem kér meg mindenre.

3 óra- Nem mehetek sehova, a fiúkat kell elkísérnem fotózkodni. A lányok engem sem hagytak békén, persze velem nem fotózkodtak, csak ezerszer feltették ugyan azokat a kérdéseket. Nem akarok soha híres lenni.

6 óra- Készülni kell a show-ra. Valakinek nincs mondjuk egy használt betonkeverője?? James egyszer említette, hogy újra akarja betonozni a feljáróját.... Kétségbe vagyok esve..Nagyon... :/

9 óra elmúlt- Vége a fellépésnek. Hátha van még nyitva egy benzinkút....

Hát nem volt. Olyan dühös és csalódott vagyok.  Mindenkitől tök szuper ajándékot kap, én meg nem tudok neki adni semmit. Kínomban készítettem egy rajzot, majd bevetem ha sírva a lábaimhoz borul és az mondja - Nem vettél nekem ajándékot? Milyen barát vagy? Milyen? Oh...- ..
 Szép, hogy ilyen gondolataim vannak.

 James szülinapját egy étteremben fogjuk megtartani, mármint az első felét. A másikat a hotel parkolójában, a turnébuszokban. Ezt Carlost találta ki idézem: " Ha az egyik buszban elfogy a pia, csak átsétálsz a másikba."
 Jó ötlet... Hmm.... Mindenki kész van a bulira, hónuk alá vették az ajándékot, az én kezem meg üres. Mi a francot csináljak?

- Mondjam azt, hogy az ajándékomat közösen vettük? - kérdezte Vic miközben belerakta a fülébe a topáz fülbevalóit.
-Nem. Nem kell.- szomorkodtam az asztalon ülve- Majd bocsánatot kérek őle.
-Meg van!- kiáltott fel Victoria. Utálom amikor így megijeszt.
-Mi? Logan sonkás szendvicse amit Carlos "elvarázsolt" tegnap?- kérdeztem naiv hangsúllyal.

- Nem! Az ajándékod! Írj neki egy dalt!
-Victoria- álltam fel- én szeretlek.- mondtam és megöleltem. Miért nem jutott ez előbb eszembe? Mindenre gondolok, csak arra nem amire kéne. Általában Loganre gondolok egész nap....



Szóval felvettem a gitáromat és már indulhattunk is az étterembe. Nem kellett új számot írnom. Csak átalakítom azt a dalt amit Loganről írtam, rakok bele pár vidámabb akkordot, a szöveget a fejemben átalakítom és kész is. 
 A hatalmas társaság hatalmas hanggal csördített be az étterembe. Mindenki elegánsan kiöltözve. Logannnek jól áll az öltöny. :)
  Észrevettem Kendall kezében egy zacskót amihez folyamatosan beszélt. Megráztam a fejem, mert Carlos azt kérdezte kérek e piát. Ráérek később inni. Leültünk egy teraszi asztalhoz, mellém Vic másik oldalamon meg Alexa foglalt helyet. Kendall még mindig ahoz a zacskóhoz beszélt.
-Kendall- szólítottam meg, mire a fiú felnézett- Kihez beszélsz?
-Ó, el is felejtettem! Ő itt Csipsy. Csipsy ők a csajok.
Csipsy? Milyen elmebeteg világban élünk?
-Kendall, részeg vagy?- kérdezte Alexa.
-Ne is hallgass rájuk drágám, csak féltékenyek a kettőnk kapcsolatára.- nyugtatgatta Kendall a zacskót. Na jó. Dőltünk a lányokkal a nevetéstől. :D
Közben Carlos úgy 1000 fényképet csinált.  Megfogatta hogy az egész éjszakát lefotózza. Majd két pohár pia után meggondolja magát.
 Ettünk, ittunk mulattunk. Úgy látszott James nagyon jól szórakozik. Éjfél körül úgy döntöttünk jobb lesz fojtatni a bulit a parkolóban kialakított helyszínünkön. Mielőtt kiüldöznek az étteremből.

Carlos kitett magáért.  A helyet feldíszítette lufikkal, konfettit nyomott a kezünkbe, party sapkát a fejünkre. Csillagszórókat gyújtott meg. Még egy sátor is volt felhúzva az " elfáradt szerelmeseknek". Vagy magának és Alexának. :D
 James benyomta a zenét és kezdődhetett a világra szóló szülinapi party.

 De először az ajándékok.
 Alexától egy nagyon faja és nagyon-nagyon drága baseball sapkát kapott, Logantől egy fényképezőgépet, Kendalltől két üveg minőségi vodkát -aminek nagyon örült-. És most jött az én ajándékom.
-James.- álltam elé a gitárommal- Mivel a hülye haverjaid egész nap feltartottak,-mutattam a srácok felé nevetve- nem volt időm venni neked egy rendes ajándékot se. Amúgy is béna vagyok ajándékozás terén. Szóval tőlem ezt kapod.


 Elkezdtem pengetni a gitáromat, James meg kíváncsian könyökölt az asztalon. Eljátszottam neki a dalomat amit mosolyogva hallgatott végig. A dal végén kaptam egy nagy tapsot.
- Hát Lana- állt fel James meghatottan, hogy megöleljen- Ennél szebb születésnapi ajándékot nem is adhattál volna.
A helyszínen majdnem elsírtam magam. James megölelt- alig akart elengedni a kis izompacsirta- és utána elüvöltötte magát: Party Time! 
 A zene hangosan dübögött, mindenki össze vissza ugrált.  Körbenéztem és megakadt a szemem Kendallen. Szomorkásan ült egy széken. Odamentem hozzá.
-Mi a baj K-dog?- hajoltam le.
- Hey, nem nekem való a szerelem- mutatott fel Kendall, én kíváncsian kerestem a szememmel, hogy mire mutat. Megakadt a tekintetem Carloson, aki csipszet evett és táncolt. Elröhögtem magam.
-Tedd túl magad rajta- simogattam meg kedvesen a vállát.
-Könnyű azt mondani.
 De könyörgöm, az csak egy zacskó.
-Jössz táncolni?- kérdeztem.
-Igen- mosolyodott el és felállt- Megcsókolsz?
-Kendall mennyit ittál?
-Asszem nagyon sokat- röhögött és elmentünk táncolni.
-Hé, kérsz egy kis piát?- üvöltötte túl a zenét Kendall a pálinkásüvegre mutatva.
-Igen- mondtam. Egy kicsi nem árt.
-Tessék.-Kendall kezembe nyomta az üveget én meg meghúztam.
-Csak ennyit? Igyál még!- tolta vissza magától az üveget én meg megint ittam egy kortyot. Aztán felbukkant Logan.
-Csajszi, iszol velem egyet?- kérdezte mosolyogva. Lehet neki nemet mondani?
-Persze, add!- kikaptam Logan kezéből a poharat és a tartalmát kiürítettem. Nem tudom mit hozott, de nagyon erős volt. Onnantól kezdve elsötétedett a világ.

Sziasztok! Köszönöm a 8 kommentet a 8. részhez. :D Öröm volt olvasni őket. *-* A következő rész kicsit más lesz mint a többi, mivel Lana másnapos lesz, Victoria kezére meg fel lesz írva egy eléggé furcsa dolog Lana-val kapcsolatban... Olyan visszaemlékezős izé lesz. :D
Ha kíváncsiak vagytok a kövi részre, kommenteljetek.

A részek listája: Katt!

xxx Vic.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon Jóóó Lett És mint szokásomhoz híven:::
    Siess a kövivel :)
    És még mindig el lehet mondani erről a történetről hogy bele élem magam..... Már nagyon várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  2. Wááááá :D akarom a következő réééééészt!!! :)) Nagyon nagyon jó lett!!! Remélem sietsz a kövivel! :O :D ezt is imádtaaam :D

    VálaszTörlés
  3. -Kendall- szólítottam meg, mire a fiú felnézett- Kihez beszélsz?
    -Ó, el is felejtettem! Ő itt Csipsy. Csipsy ők a csajok.
    Csipsy? Milyen elmebeteg világban élünk?
    -Kendall, részeg vagy?- kérdezte Alexa.
    -Ne is hallgass rájuk drágám, csak féltékenyek a kettőnk kapcsolatára.- nyugtatgatta Kendall a zacskót. Na jó. Dőltünk a lányokkal a nevetéstől. :D

    Hát én is dőltem a nevetéstől mikor olvastam.Elképesztő h ilyen jól megtudod írni a részeket.Imádtam az egész részt.Nagyon várom a köviiiit :D

    VálaszTörlés
  4. Az nagyon jó. főleg a csips-es. Kövit!!

    VálaszTörlés
  5. Hát igen, Kendall meg a csipses zacskó. Ezen nagyot nevettem. Hamar hozd a következőt!!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon kíváncsi vagyok a kövi részre! :) Hozd minél hamarabb

    VálaszTörlés
  7. irtozatosan joo voolt *-* kovvit :))

    VálaszTörlés