2013. szeptember 1., vasárnap

10. rész :)

10.rész: Boldog szülinapot James!
Üzeni a másnapos Lana...

-Logan én... szeretlek- hallottam egy hangot mögöttem.
-Én is szeretlek - válaszolt a Logan. Megfordultam és láttam, ahogy Amanda megcsókolja Logant.
- Mi?- ordítottam, amire a fülem csengeni kezdett és eltűnt körülöttem minden.
 Próbáltam kinyitni a szemem, de túlságosan zavart a reggeli napfény. Felültem és belevertem a fejemet a felettem lévő ágyba. Az ütésre elkiáltottam magam.
-Mit kiabálsz ember, tán ég a ház?- kérdezte Victoria álmában. Oké, az előbbit csak álmodtam.  Végre teljesen sikerült kinyitnom a szemem. A látvány lessokolt.
 A busz minden centimétere tele volt szeméttel. Az ágyamban például találtam két pálinkás üveget, meg egy melltartót, ami nem az enyém volt.....
 A busz többé részében sem volt jobb a helyzet. Mindenhol konfetti, szalagok, lufik, kajamaradékok, üres kólás dobozok. Nem tudtam még jobban szétnézni mert a fejemet gyakorlatilag szétszedte a fejfájás. 
-Vic!- szóltam halkan, mert egyszerűen nem volt erőm megszólalni- Vic, ébredj!
Victoria lassan kinyitotta a szemét. Ugyan az a folyamat ment végig előttem, mint amit az előbb produkáltam. Csak ő nem verte be a fejét, előrelátóan ült fel.
- Ah, a fejem- nyöszörgött Victoria. Nincs jobb két másnapos lánynál. Lassan felálltam, ami rossz ötletnek bizonyult, mert olyan formán elszédültem, hogy lehuppantam a földre.
- Jó buli lehetett, kár hogy elfelejtettem.- nevettem kínosan, mert a földön találtam egy bilincset. Lol. :D
- Ja. Miért van az ágyamban egy káposzta?- hökkent meg Victoria és felemelte a zöldséget. Nem igazán láttam, eléggé összemosódott a világ. Többé nem iszom alkoholt, ha az ilyen reggellel jár.

 Dörömbölt valaki az ajtón.
-Lökd be!- kiabáltuk Vickyvel.
-Jó reggelt!- lépett be mosolyogva Kendall, de ahogy meglátott lehervadt az a vidám kis mosolya. Ennyire szarul néznénk ki?
- Egyáltalán nem jó - mutatott Vic meggyötört arccal a káposztára és megfordította. A káposztára egy komplett arc volt rajzolva filctollal. 
-Kendall, talán ő is egy barátnő volt?- kérdeztem mosolyogva, annak ellenére, hogy szétrobbanni akart a fejem.
- Talán..... -kapott a szívéhez drámai arccal- De ő is összetörte a szívem.- játszotta túl a szerepét. -Amúgy kértek kávét? Carlos főzött 2 literrel.- Vic-kel bólintottunk.
-Két literrel?- kérdeztem. Csak egy kicsit döbbentem le. Viccelek, nagyon ledöbbentem.
- Ja, mind másnaposak vagyunk. James szülinapja mindig így telik.- túrt mosolyogva a hajába, majd elment a kávéért. Feltápászkodtam a földről, gondoltam átöltözök, párszor megbotlottam a szemétben, de amúgy sikeresen elértem a ruháimhoz. Úgy gondoltam jobb lenne lezuhanyozni, de mivel a szállodába így nem mehetek be, várok a következő állomásig. Addig is csak megmosakodok.
 Sietve átöltöztem, hogy még hamarabb hozzákezdjek a pakoláshoz. Bevettem egy fájdalom csillapítót és az álmomat elemezgettem a fejemben. Miért álmodok olyanokat, amik nem történnének meg a valóságban? Miért nem álmodom azt, hogy Logan elvesz feleségül, vagy ilyesmi? Mert az akár meg is történhet... :$
- Kávé! - jött be Kendall a buszba két nagy bögre gőzölgő koffeinnel.
-Köszi- vettem el mosolyogva, és egy jó nagyot kortyoltam. Victoria is örült a fekete ébresztőnek.
-Én megyek, mert Carlos idegösszeroppanást kap.- intett Kendall és elment. Szegény Carlos, rend mániás és el tudom képzelni mennyire kiakadt amikor felébredt. Hát remélem ha kész lesz segít nekünk is...
- Victoria, mi van a karoddal?- vettem észre a lány bal kezén lévő fekete pacákat.
-Ha részeg vagyok, néhány dolgot feljegyzek magamnak.- legyintett és elkezdte olvasni az üzenetet amit ő kapott saját magától. Elég érdekes szokás, de nem rossz. Leültem az ágyra a kávémmal, és fintorogva nézem a mi "tiszta" buszunkat.
-Lana ez szerintem téged is érdekel- nézett rám ijedten Vic. A mondat hangsúlyától én is kicsit elbátortalanodtam. Felálltam és odamentem Vichez elolvasni a karján lévő írást. Ez állt rajta:
 Szólj Lana-nak, mert Logan és (elmosódott betűk ) csókolózott.
-Ki csókolózott kivel?- kiáltottam fel mérgesen. Csodálatos, hogy elmosódott a neve! Ilyen egyszerűen nincs! 
-Mi a francnak nyitottam ki a szám?- sopánkodott Victoria, én meg forrtam a dühtől. Egyszer még megtörténhet, hogy félrenézek valamit, de ha már Vic is látja, hogy Logan más lányokat nyal, akkor már bizony gond van. 
-Boldog másnaposságot mindenkinek!- ugrott be a buszba vidáman Alexa. Válaszul Vic zavart és az én dühös tekintetem fogatta.
-Rosszkor jöttem?- kérdezte, én csak megráztam a fejem és intettem hogy jöjjön közelebb. Először nem tudta mi folyik itt, de aztán meglátta Vic összefirkált kezét.
-Na mit üzent a hippi Vicky?- kérdezte túlpörögve.
-Hippi?- értetlenkedett Vic.
-Én voltam az egyetlen aki józan volt. És mindent látot.- kacsintott Alexa.
-Mindent?- kaptam fel a fejem- Akkor mondd el kivel csókolózott Logan!- ráztam meg Alexát.
-Nem tudom, egész éjszaka a részeg Carlos után loholtam- lépett hátra Alexa. Úgy látszik másnaposan pszichopata vagyok.
-Miért, mit csinált Carlos?- kérdeztem kevésbé ideges hangnemmel.
-Olyan részeg volt, hogy le akarta smárolni a gitárodat.- vont vállat Alexa- De várj csak! Carlos állandóan fényképezett. Lehet, hogy lekapta Logant.
- És ezt csak most mondod????- jöttem megint dühbe, de Victoria közbe szólt.
-Jobb ha nem nézed meg a képet. Nem akarom hogy összeomolj itt nekem.
- Látni akarom a képet.- mondtam nyugodt hangon, pedig belül éreztem, hogy lassan összeomlok.
-Megkeresem a gépet. Addig maradjatok itt.- mondta Alexa, és sietve elindult. Leültem a földre és próbáltam összeszedni magam, nehogy sírni kezdjek. Ha ilyen a szerelem akkor nekem nem kell. Egyik percben még minden rendben, boldogan leskelődök a hercegem után, majd egy másikban összezuhanok, és hagyom hogy összezúzzon. Mintha villám csapna belém ilyenkor, haldoklok az árnyékában. Miért? Ártottam én valaha bárkinek is? Miért kellet nekem pont belé szeretnem? Annyi férfi van a világon!
- Hé, ébren vagytok? - hallottam egy ismerős hangot, amitől libabőrös lettem. Logan  lazán végigsétált a buszon, vakító mosollyal az arcán, de megakadt a szeme rajtam.
- Ennyire kiütötted magad?- kérdezte mosolyogva, éppen nyitottam a szám, de Victoria megelőzött.
-Más ütötte ki.- válaszolt flegmán. Logan újra rám nézett, én meg lesütöttem a szemem. Hát még mennyi csapás ér a mai reggel? :/

-Meghoztam a bizonyítékot- jött be üvöltve Alexa, de amint meglátta Logant megtorpant.
-Szia Loggie, mizu van?- dugta el a háta mögé a fényképezőgépet.
-Csá, minden oké. Mit dugdosol előlem?- lépett közelebb a fiú Alexához.
-Én? Előled? Semmit! Semmit...- próbálkozott Alexa, de ezt még én sem vettem volna be.
-Add már ide- fogta meg a lány karját Logan, mi meg Victoria-val összenéztünk.
-Logan!- pattantam fel, mire a fiú elengedte Alexát és megfordult. - Izé... Kérsz kávét?- kérdeztem, Victoria meg beverte a fejét párszor a falba. Ilyen rosszul terelném másra a szót?
-Kösz, nem már ittam- válaszolt és egy egyszerű mozdulattal kivette Alexa kezéből a gépet. Most már minden el van veszve. Logan megnézte a képernyőt. Vártam a reakciót. Nem csinált semmit, csak bámulta azt a képet. Mit kell rajta ennyit nézni? 
-Tetszik amit látsz?- kérdezte cinikusan. A lányok kicsit megdöbbentek, még nem hallottak így beszélni.
-Miért, neked igen?- kérdezte és felém fordította a gépet. Értetlenül néztem rá és utána a gépre. Ha eddig fájt a fejem, akkor hazudtam. Most aztán fájt a fejem!
 Ugyanis akik csókolóztak, azok mi voltunk Logannel.


Sajnálom, hogy ilyen későn hoztam új részt, tudjátok sulikezdés :/
Sulis időben is igyekezni fogok hamar új részeket hozni, de elvárom, hogy ti is bátorítsatok néhány kommenttel! ;)

xxx Vic.
7 megjegyzés:

 1. Siess.. csak ennyi mert rohadt jó :D am kaptál egy díjat nézz szét nálam ;)

  VálaszTörlés
 2. jo lett nagyon tetszik!! siess a kövivel!!

  VálaszTörlés
 3. Most komolyan, ilyen résznél abbahagyni!! Nagyon jó lett, hamar hozd a kövit!!

  VálaszTörlés
 4. OMG! Úgy látom neked is szokásod a szívrohamot hozni az emberre.Hogy lehet itt abbahagyni? Az idegrendszeremmel játszol,csak tudd,majdnem mentőt kellett hívni. :D Imádtam ezt a részt.Hatalmas rajongód vagyok :D Nagyon várom már a kövi részt,ugy h ne várass sokáig :D

  VálaszTörlés
 5. Waah nagyon AMAZING ! Remélem most összejönnek végre. <3
  Kövit Kövit Kövit minél hamarabb

  VálaszTörlés
 6. Úúúú, ez valami oltári rész lett! :O Awwww... imádtam, remélem hamar jön a következő rész! ^^ <3

  VálaszTörlés