2014. június 14., szombat

15.rész :)

Sziasztok!
Több mint 3 hónap kihagyás után végre itt az új rész! Nem tudom, hogy ti, akik feliratkoztatok még tavaly nyáron ide, még mindig ugyanúgy szeretitek-e a BTR-t mint én...
De remélem még emlékeztek a sztorira és a szereplőkre! 
6 komment az ára az új résznek!
Amíg nem jön össze addig nem lesz több rész ;)
Ez most tényleg csak tőletek függ.
15. rész: Mégsem szeret?
Furcsa álom, boldog valóság.


  A fiúk managere az egyik városi sportcsarnokot választotta a sajtótájékoztató megrendezéséhez. A csarnok egy végében egy hosszú asztalt helyeztek el, az asztal előtt pedig székek tucatjai sorakoztak amiket sorra foglaltak el újságírók, televíziós riporterek, paparazzik.
 A játék miatt én nem beszélhetek addig, amíg fel nem adom vagy éppen én nyerek. Victoria minden szavának a végéhez hozzá kell fűznie azt hogy -csi, Kendallnek minden szembe jövő lánynak szerelmet kell vallania (ebből érzem hogy még nagy bajok lesznek :) ) , a többiek feladatát még nem tudom. Annyi biztos, hogy ezt a sajtótájékoztatót nem felejtik el egy darabig.
 Igazából nagyon aggódtam, hisz ha benne leszünk a tévében, akkor nem tanácsos így viselkedni. De hát nem tudom ezt közölni senkivel, hiszen ha kiesek egy Carlos által kitalált "büntetésen" esek majd át. Hurrá... Így hát kénytelen leszek hallgatni. Lol.
-Kezdődik!- bukkant fel hirtelen mellettem Kendall a kezeiben egy-egy pohár kávéval, majd az egyiket felém nyújtotta.
 Bólintottam. Beszélnem most nem lehet. :)
 Elindultunk hát az asztalhoz, velünk egyszerre pedig feltűntek a többbiek is. Hát. Jól gondoltam. Ezt a napot jó ideig emlegetni fogják. xD
 Kezdjük James-szel. James az a srác aki abszolút szerethető, jóképű, mindig makulátlan külsejű olyan aki sohasem játssza meg magát. De most... Haja hosszabb volt (Istenem add hogy csak egy paróka!) , egyik szemét eltakarta a frufruja (???!!!) fekete rúzs (atya ég!) fekete bőrdzsekit viselt fekete szűkszárú farmerrel, mindemellett fekete bokacsizmája és egy tucat ugyancsak fekete halálfejes karkötő volt a jobb kezén. Mondanom sem kell tátva maradt a szám. Ha nem lennénk ilyen közeli barátok átlagos fan szemmel nem venném benne észre Jamest.
 Alexa. Nos Alexában nem volt semmi különös, ha figyelmen hagyjuk az estélyi ruhát amiben megjelent. Szép világoskék darab. -Ezt a feladatot Carlos nekem szánta volna- súgta nekem Kendall.
 Carloson nem volt semmi maskara, gondolom neki is valami olyan jellegű feladat jutott mint nekem. Logan sem volt beöltözve, teljesen normálisan néztek ki. Vagyis Logan ugyanolyan szexi szívtipró volt mint máskor. ( De persze én már nem így gondolom, vagyis... na... úgy értem...... LEBUKTAM).
 A teremben hulla csend lett, a fotósok is lefagyva álltak pár percig, de miután feleszméltek döbbenetükből és vadul kattogni kezdtek a fényképezőgépek. Pár percig még hallgattam a fiúk managerének szónoklatát, de utána már csak egy dologra figyeltem: Loganre.
 Nem volt benne semmi különös (épp ahogy ezt már említettem) . A haja gondosan be volt állítva, ruhája tökéletesen összepasszolt, a szemei csodálatosan ragyogtak. A gyomromban lépő lepkék (én inkább parazitáknak mondanám őket) mozgolódni kezdtek , a lábam pedig remegni.  De mindezek ellenére képes voltam elvonatkoztatni, és Logan cselekedeteire összpontosítani figyelmemet. Ő ugyanis elővett egy mikrofont ( vagy elővarázsolta?!) finoman beleköhögött, mire a teremben lévők egy emberként fordultak felé.

 -Khm, khm... Hölgyeim és uraim, köszöntöm önöket- kezdte én meg elképedve néztem rá Kendall pedig csak kuncogott- Szeretném megköszönni, hogy ma is iderángattak minket a gec.......
 Nem bírtam tovább, befogtam a füleim, de még így is hallottam Logan cifra káromkodásait. Kendall a hasát fogva nevetett, Carlos rosszallóan rázta a fejét, James meg se mozdult....
 A fiúk managere pedig majd' elsüllyedt a szégyentől. Nagyon megsajnáltam, tényleg. 
 Hát a riporterek köpni-nyelni nem tudtak, szóval legalább nem tudtak kattogtatni.
- Mindenki kifelé.... Most!!!!- harsogta nekünk  a fiúk managere, én meg behúzott nyakkal elkezdtem az ajtó felé cammogni....
 Alexa  követett engem ( az estélyi ruhájában ami alig fért ki az ajtón) aztán elkezdett idegesen frani akcentussal beszélni. Jól tudta hogy nem szólhatok vissza.
-Ezh máhr mindehnek a tetheje!!!! Nehm hiszhem ehl hohgy ah hülye Logan ilyen hülye felahdatott kapotth!!!!!
 Lehajtottam a fejem hogy ne lássa a mosolyom.. Hála a rövid hajamnak, persze észrevette hogy röhögök ezért elkezdett engem is korholni. Az szakította félbe, hogy meghallottuk a manager kiabálását az egyik helyiségből, összenéztünk és odarohantunk.
-Komolyan, AZ ÉRTELMI SZINTETEK NULLA?!!! NEM ÉRDEKEL A KIBASZOTT JÁTÉKOTOK, MEGALÁZTÁTOK MAGATOKAT AZ EGÉSZ VILÁG ELŐTT!!! HOGY A FENÉBE..
-Te rendezted ezt az egész szart....- szólt közbe Logan. Nem jól tette.
-CSAKIS MIATTATOK!! ELINTÉZEK NEKTEK EGY TURNÉT ÉS EZ A HÁLA? TUDJÁTOK MIT????? INKÁBB ITT HAGYLAK TITEKET A FENÉBE..
-Menjen csak!- szóltam közbe. Azonnal megbántam.
...... Kiestem :(
.......  Ez az egész nem rám tartozik
.......... Nem lehetek ilyen szemtelen egy managerrel!!!
- Hogy mondtad?- fonta össze a karjait a férfi.
-Azt mondta húzzál el a picsába.- mondta Kendall. Carlos egyetértően hümmögött egyet, Logan  bólintott.
-Ja, nem kell nekünk egy ilyen manager..... Tom jobb volt nálad- dünnyögte James.

      Innentől szó szerint elszabadult a pokol. Mindenki kiabált mindenkivel. Én Kendallel, hogy ilyet azért nem mondtam (mármint a húzzon el a picsába részt) Carlos is Kendallel hogy miatta most kiesett a játékból, James Carlosszal hogy fejezze már be, Logan meg a managerrel ordibált cifra szavakat "daloltak" egymásnak..... Alexa meg az egész csapatni hogy álljunk már le.
   Senki sem vette észre Victoria jelenlétét. Igazából azt sem tudom mennyi ideig állhatott ott az ajtóban. Csak annyit tudok hogy közepes hangerővel szólított meg minket, mire mindannyian abbahagytuk a civakodást.
- Itt meg mi a fene folyik?
   Összenéztük, és mint a gyerekek, akik eltörték az anyjuk kedvenc vázáját, bűntudatunkban a földet kezdtük bámulni. Nem mintha valami érdekes lett volna a járólapban.
 -Szexi padló- súgta oda Kendallnek Carlos. Nos Carlos is valami olyasmin gondolkozhatott mint én.
- De most komolyan, Zac - mondta közben Vic a managernek (Zacnek?)- csak játszani akartunk egy jót. Te erőltetted ezt az egészet, akkor rendezd is el valahogyan! Komolyan, ilyen hangzavart még életemben nem hallottam.
-Hhhhhhh- sóhajtott Zac - Rendben srácok. Menjetek vissza a turnébuszba. 
 És mi engedelmesen jól nevelt emberek módjára visszamentünk a turnébuszba. Szándékosan nem a hotelbe. :)



 ***
  Szakadt az eső, villámlott és dörgött az ég. Vacogva vártam, hogy végre átváltson a jelzőlámpa fénye zöldre és átfuthassak a zebrán. A fájdalom a mellkasomban egyre felerősödött. Már nem bírtam visszatartani a zokogást. A lámpa váltott én pedig átrohantam az út másik oldalára, ahol egy fiú várt rám. Az a fiú akit az előbb láttam csókolózni a 'Live your dreams' nevű kávézóban. Az a fiú akit a pokolra kívántam. Az a fiú aki összetörte a szívem.
 Elindultam hát a másik irányba. Nem érdekelt hol lyukadok ki, a lényeg hogy jó távol legyek tőle. Beleléptem egy hatalmas pocsolyába. -Baszki- szisszentem fel és lenéztem. Szitkozódtam még egy kicsit aztán folytattam a menekülést. De már megint ott volt előttem. 180 fokos fordulatot vettem de ekkor megszólalt:
-Miért kerülsz engem?- kiáltotta én meg dühtől remegő tüdővel megfordultam és kapásból rávágtam.
- Mert egy egoista geci vagy!
Hirtelen néma csönd lett. Eltűntek a házak, az utca, a kávézó, az autók. Csak ketten maradtunk. Az eső se esett már.
Logan csak állt én meg zokogni kezdtem. Hirtelen előrelépett, felém nyújtotta a kezét, magához húzott és a fülembe súgta:
-De ez az egoista geci teljes szívéből szeret téged.....
                                                                  Bumm Bumm Tssss

Hatalmas csattanásra riadtam fel, és mint minden második alkalommal most is bevertem a fejem a polcba. Ki volt az az idióta aki oda rakta?!
 - Bocs!- szabadkozott Vic - Csak levertem a táskám.
- Hány óra van?- kérdeztem a fejemet dörzsölve.
- Délután 5 - mondta és közben felvette a táskáját a földről és visszapakolta a kiömlött tartalmát.
- Akkor mindjárt koncert - mondtam, és remegni kezdett a gyomrom.
-Ne mondd már hogy még mindig lámpalázad van!- nevetett ki. 

- De.. sajnos...
- Mit álmodtál?- váltott hirtelen témát.
-Ez most hogy jön ide?
- Hát egy csomószor kimondtad Logan nevét... Csak nem arról álmodtál hogy...
- Fújj Vic ne perverzkedj! - túrtam bele a hajamba. - Nem is róla álmodtam... hanem... Loran-ról!!! Igen! Róla!
-És ő ki???- húzta össze a szemöldökét
-Egy barátnőm..- húztam ki magam, és gondolatban megveregettem a saját vállam amiért ilyen ötletes hazugságot találtam ki ilyen hamar.
-Okééé- válaszolt és a telefonján kezdett szórakozni.
   Megfésültem a hajam, ettem egy Kinder meglepetést, és összeraktam az ajándékot. Kicsi dinó :D
-Hé Lana, James azt írja menjünk ki röplabdázni a parkolóba. Menjünk?
- Benne vagyok! - kiabáltam hátra. Vic-kel átöltöztünk rövidnaciba és kiindultunk a buszból.
-Te Lana...
-Igen? - kérdeztem. Vic előttem ált, és nagyon úgy tűnt még nem nyitott ajtót.
- Nem nyílik az ajtó.
- Na vaccakolj már, engedj oda- löktem félre. Megtoltam a kilincsnél vagy minél fogva de nem sikerült kinyitni.
-Ember... álmélkodott Victoria- Ez olyan mint az egyik rész a sorozatomból.
-Jaj ne ess nekem pánikba, hívd fel a fiúkat.- mondtam miközben még mindig szorgalmasan próbálkoztam.
-Jó...jó....hívom...Kendallt- idegeskedett és megcsörgette Kendallt. Miután szegény Kendall felvette a telefont Vic kiabálni kezdett vele hogy jöjjön ide és szakítsa ki az ajtót, vagy hívja fel a tűzoltókat.
 Persze nem volt ilyen komoly a helyzet. :) A fiúk elkérték a soförtől a kulcsokat, de nem is volt rá szükség, mert rossz felé próbáltuk kinyitni. Nem tudom mióta nyílik befelé. xD
***
  Végül játszottunk a parkolóban egy jót. :) Amikor én szerváltam Logan nem figyelt eléggé és fejen találtam a labdával. Nevetett és ő is megdobott, de ő szándékosan.
 Ezután elkezdődött a párharcunk aminek a fiúk managere vetett végett (már szent a béke) mert készülni kellett a koncertre. Visszaszaladtam a turnébuszba kihoztam pár cuccot és vele a Kinder dinóm. 
  Az öltözőben gitározva vártam a soromra és megalkottam egy vaciúj dalt! Íme:
- Kicsi dinó, kicsi dinó kicsi di-i-i-nó!
   Kicsi dinó, kicsi dinó kicsi di-i-i-nó!
   Kicsi dinó, kicsi dinó kicsi di-i-i-nó!
   Kicsi dinó, kicsi dinó kicsi di-i-i-nó!
 Na jó, a  12 versszakból álló dinódalom még a kezdeti stádiumban van, majd a kész dalt kirakom iTunes-ra! De ha elképzelem magam a lemezzel a kezemben aminek a borítóján ott van a Kinder dinóm elfog a röhögőgörcs :) 
 Hupsz mennem kell a színpadra, hisz várnak a srácok a közönség... és....és..... LOGAN... <3
K°I°C°S°I°°D°I°N°Ó ;)
 Logan... Nincs köztünk se kölcsönös vonzalom, se harag és ez pont jó nekem így. Jó lenne ha összejönnénk, de erre én nem sok esélyt látok....  De hát reménykedni csak szabad, nem?
Még akkor is ha mégsem szeret?



xxx Vic.

  


8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett! *--------------------*Remelem hamar meglesznek a komik es hamar hozod az uj reszt!!! Es nem harom honap mulva.... xD *-* *-* *-* *-*

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó rész volt!!! én is reménykedem hogy haar meg lesz még az a 4 komment és nem hónapok múlva olvashatjuk az új részt :)) de aaaaaahhhw...... Logan és Lana jöjjenek már összes

    VálaszTörlés
  3. imádom!!!!!!!! köviiiiiiiiiiiiii <3 :DDDD

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jóóó! Gyorsan a kövit. Remélem azért arra nem kell annyit várnunk(ez nem lecseszés akart lenni). :D

    VálaszTörlés
  5. Imádtaaaaam! :O Várom de nagyon a következőt!!! :D

    VálaszTörlés
  6. Kérem az új részt!!!! Nagyon jó lett!!!!! I.M.Á.D.T.A.M .:)))) Én mért nem írok ilyen jól.....<3333333333 a végén végig nevettem. Hogy lehet neked ekkora fantáziád?

    VálaszTörlés
  7. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - tömören megfogalmazva - Imádtam!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lett *.* Már várom a következő részt ♥♥♥♥

    VálaszTörlés