2014. július 11., péntek

16. rész

Hát, nagyon sajnálom, de valahogy
ez a rész nem sikerült túl jól. :(
De azért remélem megérdemel
pár kommentet.
Igyekszem összehozni a Lagen 
párost. :) Jó olvasást!
16.rész: Kettesben
Amit úgy hívnak: boldogság.

-És mi lesz ha meglátnak?- kérdeztem aggodalommal a hangomban.
-Nyugi, nincs itt senki!- suttogta.
-De nyilvános helyen vagyunk- dünnyögtem.

-Mit csináltok?- hallottam James hangját a hátam mögül.
-Lebuktunk!!!- emeltem fel a kezeim amolyan "megadom magam" stílusban.

 Megfordultam és mit ad Isten a fiúk mind ott voltak a már üres félhomályos folyosón a színpad mögött. Alexa sóhajtott egyet.

- Pedig már majdnem megvolt...

-Mi?
-Semmi!!!- tiltakoztunk feltűnően Alexával.

-Na, áruljátok már el!- meresztett kiskutya szemeket Logan. Olyan édes volt én meg olyan szerelmes. BELÉ.

-Írni akartunk Justin Timberlake-nek Lana nevében.- Ennyit mondok csak.
 Elképedve néztem rá. Mi az hogy akartunk? És mi az hogy a nevemben?

    Úgy volt hogy felköszönti őt mert az egyik albuma arany lemez lett. Egyszer játszottak egy filmben együtt azóta nagyon jóban van vele. Persze nem olyan a kapcsolatuk hanem száz százalékban baráti.

 De mégis miért kent mindent rám? Ajj már.....
-Nicsak, valakinek bejön Justin?- kurjantotta Kendall én meg tetőtől talpig elvörösödtem. A fiúk röhögtek, sőt még Alexa is kuncogott.
-Áruló!- sziszegtem majd én is elnevettem magam.


-Na akkor a terv- húzta el a kezét a levegőben Carlos, mi pedig mind odanéztünk, mintha egy tv-t varázsolt volna oda. :)
- 30 perc múlva találkozunk a parkolóban csak mi hatan! Pokrócot, széket, nasit mindenki hoz magával! Elektronikai eszköz szigorúan tilos! Ahogy megbeszéltük nem szólunk senkinek mire készülünk!

 Hadd magyarázzam el: Ma este ugyebár koncert volt ( egy Bangor nevű városban voltunk) és még a fellépés előtt, délután megbeszéltük hogy éjszaka kicsit szórakozunk majd.

 Nyár van meg minden. A parkolóból indulunk gyalog ki az erdőbe a patak mentén. Nappal már bejártuk a helyet és ki is választottunk egy szimpatikus tisztást kempingezésre. Pénzt nem kell adni érte (mondjuk a pénz a BTR-nek nem gond :D ) és totál egyedül leszünk ott. 
 Megkérdeztünk pár embert, és mind azt mondták hogy az a rész el van kerítve, meg hát amúgy sincsenek vadállatok szóval nyugodtan alhatunk a csillagos ég alatt.

 A szállodában lezuhanyoztam, farmer rövidnadrágot húztam. Egy kisebb táskába pakoltam kaját, innivalót (meleg teát), szúnyog riasztót, melegítőt, pokrócot.
 A fényképező gépemmel és a zseblámpával a kezemben indultam ki a parkolóba.

- Lana, már csak rád vártunk- ugrált körbe Vic. Mindig megnevettet ez a lány.
- Minden és mindenki meg van?- világított meg egyenként mindenkit a zseblámpájával Kendall- A sátrak? 


-A hátamon!- hallottam Logan hangját. Olyan sötét volt hogy nem igazán tudtam kivenni melyik Logan az öt sötét folt közül. :D

-Na akkor álljunk párokba, és mindenki jegyezze meg hogy ki a párja! - utasított minket James - Hátha találkozunk Slenderman-nel...

 Alexa odajött mellém- Ne kérdezz semmit, csak nem akarom hogy Carlos megijesszen a sötétben.- és lassan mindenkinek lett párja.

-Miért nekem kell mennem James-szel?? Inkább add ide Fox pórázát vele megyek- makacskodott Vic, a fiúk meg jól kiröhögték. 
De jó hogy jön Fox is! Majd odaadom neki a hajamból a hajgumit és azzal el lesz egész éjszaka. :) Legalább nem fogok unatkozni. Amúgy is régen utazott velem a buszban. Nagyon szeretem James kutyáját, olyan ennivaló! Erről jut eszembe, vajon mi lehet a macskámmal, Cattel? Holnap majd felhívom a nővéremet. :)

Elindultunk ki az utcára majd áttérve a járdára egyenesen az erdő felé vettük az irányt- amiből teszem hozzá csupán a nagy semmi látszott-.

- Amúgy mi az a Slenderman?- néztem Alexára. Mi ketten nem kapcsoltuk be a lámpát, elég  volt az hogy a többiek világítottak.

- Nos drága Lana - kezdte Carlos. Rémsztorit sejtettem kibontakozni- Slendermant úgy képzeld el, hogy ő olyan 2-3 méter magas férfi -(nagyon jó kezdődik)- öltönyben van, és nincs arca. Mármint feje van, de inkább olyan kopasz és fehér mint egy próbababa. Erdőkben jelenik meg. Na a többit majd ha odaértünk, mert még a végén visszafordulsz- nézett hátra nevetve.
-Amúgy ez egy számítógépes játék- súgta Alexa. Hát kösz, ettől még remeg a térdem. Nem kellett volna megkérdeznem.

-Gyerekek én nem látok semmit! - hallottam Logan hangját valahonnan hátulról.

-ÁÁÁÁÁ- síkított valaki- Anyádat James ***(cenzúra)**** !!!!! - ordibált Victoria. Vajon mi folyik ott elöl? :D 

Rátértünk egy ösvényre és elindultunk a sötét erdőben. Nagyon félelmetes volt, ezért mi is elővettük Alexával a lámpánkat hogy világítsunk. Az ösvény véget ért, mi meg áttértünk valami kis erdei útra. Már vagy 30 perce mentünk a vak sötétben amikor végre kiértünk egy tisztásnak mondható részhez.

- Na végre!- nyújtózkodott Carlos.- Gyerünk emberek, verjük fel a sátrakat! Lana kérlek világíts nekem!
- Oké!- léptem oda Carloshoz. Leszedte Logan hátáról a sátrakat és szétosztotta.
- Két sátor van, egyik a fiúké a másik a három lányé. Egymással szembe rakjuk le! Lana gyere világíts!- utasítgatott Vic. De amúgy miért nekem kell világítanom? Mondjuk így nem kellett a sátorral vesződni. Hipp-hopp megvoltunk, beterítettük a polifoarmot, rá a plédet, Vic hozott három párnát ő azokat rakta be.

 Közben a fiúk tüzet raktak, meg mindenféle virslit, húst, pillecukrot szedtek elő.

  Logan és Kendall a tűzhöz odagörgetett 2 nagy farönköt. Gyorsan lefotóztam mindent magunk körül a fényképező gépemmel. Felkaptam magamra a melegítő felsőm, mert kezdett lehűlni az idő, majd helyen foglaltam Alexa mellett.
  
A fiúk még rendezkedtek, nyársra tűzték a kaját meg ilyesmi.
- James hova mész?- kérdezte Vic.
- Leengedem a fáradt olajat ha értitek...- röhögött. Hát ööö én nem mernék egyedül bemenni az erdőbe pisilni. Ááá egyre jobban félek.

-Köcsög szúnyogok!- csapott a karjára Logan nekem meg eszembe jutott hogy nem fújtam be magam.

-Hoztam szúnyog riasztót!- pattantam fel és bekúsztam a sátorba. Turkáltam egy kis ideig majd diadalmasan visszaültem a helyemre, befújtam magam majd körbeadtam mindenkinek.
 James közben visszajött és jelentette hogy valami csávót látott álldogálni a távolban. Kirázott a hideg, a fiúk rögtön oda akartak menni, mi lányok meg hisztizni kezdtünk. Így kezdődött a nagy kemping. :)

- Na akkor kezdjük el csinálni a késői vacsit!- dörzsölte össze a kezeit Kendall.


Elvettem én is egy nyársat és unottan sütögetni kezdtem. 

-Halljátok inkább kész kaját kellett volna hozni! Mindjárt meghalok!- hisztizett Carlos.

-Ja. Úgy korog a hasam hogy az előbb azt hittem hogy egy medve áll mögöttem.- fokozta Kendall.

-Én megeszem nyersen.- és ezzel Logan elkezdte enni a nyers (!!) húst.

-Fújj Logan inkább ne! Tessék az enyém már majdnem kész.- ajánlottam fel neki a cserelehetőséget. Vállat vont és elfogatta. Épp nyúltam volna az övéért, amikor hátra húzta a karját ( úgy hogy ne érjem el a nyársat) és játékosan rám kacsintott. A szívem majd kiugrott a helyéről, rámosolyogtam ( legalább a sötétben nem látszott mennyire elpirultam) és végül ideadta a nyársat.

Végül jóllakottan humorizáltunk tovább. Végre sikerült meghallgatnom Carlos enchiladas sztoriját is amitől olyan röhögőgörcsöt kaptam hogy nem tudtak a többiek se leállítani. :D

 Kendall azt mesélte, hogy tegnap éjszaka dugiban akart enni nutellát (diétázik újabban) amikor beszorult a keze az üvegbe.


 -De a nutellás üveg kicsi, miért nem kanállal ettél? Meg bele se fér a kezed.- akadt fenn Victoria.
-A túlélési ösztön azt diktálta hogy kézzel egyek az üveg aljáról.- tárta szét a karját Kendall.

-Várjunk csak Lana, neked még tartozok egy Slenderman-nel!- csettintett egyet Carlos.

-Nem muszáj...- kezdtem tiltakozni de a többiek félbeszakítottak hogy ne ellenkezek már.

- Na ugye ez egy számítógépes játék. Az egész úgy kezdődött hogy egy csávó egy pályázatra photoshoppolt képeket küldött be amiken ott volt Slenderman. Ezután csináltak belőle játékokat. A The Arrival megvan a gépemen, szívesen megmutatom neked holnap.- na holnap se mutatkozok senki előtt hátha elfelejti- Amúgy a sztori tipikus horror, megérkezel a régi barátnőd házához, ami hol máshol van mint az erdő közepén? Szóval, megtalálod a házat, nyitott ajtóval. Sehol senki, minden feldőltve, eldobálva, mintha betörtek volna. Nincs semmi fegyvered maxa zseblámpád meg a kamerád amin keresztül látjuk a történteket. Utána kinézel az ablakon és mit látsz?

-Hogy kerti partit tartanak?- találgattam- Ugye kerti partit?

-Nem. Slenderman a távolból néz... és.....

-Elég!!!!- sikítottam- Már tiszta libabőr vagyok!!!!

-Jó, jó nyugi- röhögött ki Kendall. Persze nyugi... Jó hogy ő nem fél, fiúból van!

-Valaki menjen el hozzon pár gallyat, mert közben kialszik a tüzünk!- reklamált Logan. Valóban, már csak izzó parázs volt előttem.

-Rendben, akkor siess!- unszolta James- Hátha találkozol valakivel.

A fiúk röhögtem még Alexa is kuncogott.

-Oké, megyek. Gyere Lana!

-M-m-m- miért é- é - n? -dadogtam.

-Hogy világíts!

-Na jó, mi vagyok én, hogy én világítsak ma este mindenkinek?!- tiltakoztam.

-Vidd Foxot is, elijeszt minden vadat!- küldte hozzám a kutyáját James.

Hipp-hopp eldőlt, hogy kik menjenek gallyakért. Besétáltunk hát ketten az erdőbe ( plusz még jött velünk Fox) remegtem mint a kocsonya, és minden fára azt hittem, hogy Slender az. 

-Nagyon félsz?- kérdezte egyszer csak Logan. Volt pár gally a kezében.
 Bólogattam.. De egyszer csak... Valaki odanyúlt a kezemhez...

 Logan rákulcsolta a kezét az enyémre, ledobta a gallyakat a földre, így szabaddá vált mindkét keze. A másik kezével megsimította az arcomat, közelebb hajolt hozzám. Lélegzet-visszafolytva vártam mi lesz és épp mikor az ajkaink súrolták egymást Fox ugatni kezdett. 
 Eltávolodtunk egymástól, de még mindig fogtuk egymás kezét. A fák mögül előugrott valami én meg torkom szakadtából sikítani kezdtem.

-Bocs, csak utánatok jöttem segíteni- hallottam egy ismerős hangot. Carlos volt az!
-Sss semmi baj- ölelt magához Logan. Most már tényleg nagyon remegtem.
-Ember ezt tényleg nem kellett volna- simogatta a hajamat Logan...

Visszamentünk a többiekhez én meg azonnal bevágtam magam a sátorba. Hallottam ahogyan a többiek azt kérdezgetik mi történt. Behunytam a szemem és lefeküdtem.
 -Lana...- feküdt mellém Logan. A sötétben is jól láttam az arcát. Aggodalom tükröződött róla vissza.
 Nekem támasztotta a homlokát, a kezét pedig rátette a csípőmre.
 Már nem féltem. Bejöhetett volna a sikolytól kezdve Slendermanig mindenki a sátorba, mellettem volt az a személy aki mellett biztonságban éreztem magam. Akit szerettem.
 Behunytam a szemem és hagytam hogy szenvedélyesen megcsókoljon.

xxx Vic.
( Köszi hogy elolvastad! :) )


12 megjegyzés:

 1. Új rész!!!!!!
  Húh hát a vége nagyon tetszett!!! Végre csókolóztak!! Mondjuk régen is csókolóztak egyszer, de ez így olyan jó volt ahogy leírtad!
  Remélem már holnap hozol új részt!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én pedig pont az hittem nem fog nektek tetszeni a végén a csók! :)
   Hát elkezdhetek már írni, igaz? :D

   Törlés
 2. Isteneeem *.* Meghogy nem sikeredett valami jora???:D viccelsz??? Ez fantasztikus lett*..* imadom ahogy irsz <3 Siess a kovetkezovel *.* ❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm... Nem tetszett, folyamatosan töröltem ki a mondatokat. xD De örülök hogy neked tetszik!
   Esküszöm, sietni fogok!!! ;)

   Törlés
 3. Szia!:) Nagyon jó rész lett! Bár jó lenne ha lenne más szerelmi szál is szerintem, de így is tökéletes!:)) siess!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is pont ez jutott eszembe! :) A kövi részben akkor egy kicsit Kendallt fogjuk megpiszkálni ;)

   Törlés
  2. Pont ő a kedvencem:))) <3 Várom a kövit:))

   Törlés
 4. Sziaaa, Tökéletes részt rittyentettél össze, egymás után kb. 6x elolvastam és imádom!!!! Slender Man bácsi história után már csak azt vártam, hogy PedoMaci beugrik a képbe :DD Remélem nem kell sokat várni a kövi rész megérkeztéig, bár képes lennék várni rá hosszú ideig is :)

  VálaszTörlés
 5. Miért csak most látom, hogy új rész van? :O Na mindegy... nagyon-nagyon jó lett! Vááárom a következőt!!! ^^

  VálaszTörlés
 6. Ennek lesz folytatása?? (remélem h igen) :)

  VálaszTörlés