2013. augusztus 23., péntek

8. rész :)

8. rész: Fellépés és meglepetés
Amikor szétbasz a fájdalom

  Egy szóban le tudom írni a jelenlegi hangulatomat: elcseszett. Amikor ma hajnalban megláttam azt a bizonyos csókot, és másfél órán keresztül sírtam, rájöttem, hogy kurvára nem ér ennyit az egész. Ha nem szeret, hát nem. Akkor én sem fogom szeretni. Sokkal értékesebb vagyok annál, hogy egy olyan fiút szeressek aki az érzéseimet nem viszonozza. Ha belegondolok, már jó ideje ismerem és ez alatt az idő alatt lett volna esély rá hogy belém szeressen. De ez nem így történt. 
-Lana, miért nem figyelsz?- kiáltott rám Vic, én meg visszatértem a földre.
-Bocs, csak elgondolkodtam.- vontam vállat, és átváltottam a laptopomon egy másik sírós számra.
- Basszus, egész délelőtt ezeket a szarokat hallgatod?- mutatott mérgesen a laptopomra.
-Hé, szerinted Taylor Swift vagy Christina Perry szar?- sértődtem meg.
- Szánalmas vagy - jelentette ki, elképedve néztem a barátnőmre. Közben a busz egyre lassult. Hurrá, csak azt ne mondd istenem, hogy megint defekt...
-Ahelyett, hogy megkérdeznéd Logantől, hogy mi történt, te itt bőgsz.  Rohadtul fáradt vagyok, úgy meg nem tudok aludni, hogy a szipogásodat hallgatom!
- Akkor átmegyek Jameshez és Carloshoz.- álltam fel. Persze nem gondoltam komolyan. Fox most az egyszer James-szel utazik, amúgy is kezdenek elfogyni a hajgumiaim. Valahogy szereti őket szétszedni. :)
-Ülj vissza.- enyhült meg Vic- Inkább írj egy dalt, mint hogy ezeket a förtelmeket hallgatod. - fintorgott a jelenleg betett számomra. Valami régi fiúbandát találtam és tényleg nem volt túl szuper a zene.
Elérkezett a refrén mire Vic fájdalmas arcot vágott.

-Majd én átmegyek valamelyik buszba.- kapta fel a párnáját- Aludni.
Bólintottam és néztem ahogy Vic kiszáll. Becsapta az ajtót. Kintről hallottam a fiúk hangját. Kikukucskáltam az ablakon. Nagyba poénkodtak és hülyültek, mindenkinek jó kedve volt .Csak nekem nem. Elővettem a gitáromat, kihúztam a sarokból a szintetizátort és elővettem egy lapot. Ideje írni egy dalt.

A busz újra elindult. Pengettem a gitáromat szorgalmasan, új hangokat keresve. A számítógépes dj hangkeverő programomat is beavattam a hadműveletbe. Pedig nem igazán szoktam.  A nagy zeneírás közepette észrevettem hogy jött egy üzenetem twitteren Gamersráctól. Pont csak ő kellett ide.

@madfox111- Ide hallom, hogy hogyan pengeted a gitárod. Ennyire ideges vagy?
@2lanaboney2- Nem.

Nagyon jól válaszoltam. Tapsot és grammy-t érte. :/


@madfox111- Bocs, hogy megkérdeztem. Csá!
@2lanaboney2- Várj csak! Te azt mondtad, hogy  nem lennél képes rám haragudni. Mégis haragszol.


@madfox111- Tudod, ha az ember 6 órán keresztül vár egy étteremben valakit, megváltoznak a dolgok.
@2lanaboney2- Sajnálom. Nem feljtettelek el! De egy fontosabb dolgom volt.


@madfox111- Tudom, Logan fontosabb.
@2lanaboney2-Nem. Már nem.

Hát én teljesen hülye vagyok. De amit írtam, azt komolyan is gondoltam. Találkozni akarok vele. Kérek tőle még egy esélyt. Az sajnos már kizárt, hogy Logan lenne Gamersrác. Sajnos. Tényleg szemétség volt, hogy nem mentem el a találkozóra, de abban a pillanatban Halston fontosabb volt. Nem érkezett válasz. Folytattam a dalírást. Nem lett egy remekmű, de úgy sem mutatom meg senkinek.

Újra elérkeztünk ahoz a ponthoz, amikor ki kell állnom több ezer ember elé. Azzal vigasztalom magam, hogy mindjár vége. Hamarosan. Tudom, hogy több ezer lány lenne most a helyemben, én csak azt kívánom nekik, hogy ne legyenek lámpalázasak. Mert akkor ők is inkább haza akarnának menni. Vagy meghalni mint én.

-Lana Boney! Indulhatsz!- szóltak rám vagy ezerszer. De jó! Egész nap kerültem Logant, most meg leülök mellé és mosolygok mint egy hülye. A rajongók csak nem szúrják ki az álarcomat...
 Komolyan ennél még hányni is jobb. Fapofával gitározni mellette, érezni a kölniének az illatát, bámulni a mosolyát. Most azon kell lennem, hogy elfelejtsem. Nem lesz egy könnyű menet. Nagyon nem. Túlságosan sokszor pillantott felém. Mindig egy goromba arccal fogadtam. 
-Mi a baj?- suttogta, én meg úgy tettem, mintha nem is hallanám. Hagyj békén Henderson!
Miután látta, hogy nem vagyok hajlandó vele kommunikálni elfordult tőlem. És többé nem nézett rám vissza.
A koncert után mindenki pakolt, a rajongók szétszéledtek, én meg folytattam a dalírást amíg Vic nem ugrott szinte rám.
-Lana!- ugrált vidáman- Nem! Nem!
-Mi nem?- kérdeztem és befejeztem a zenélést. Victoria leállt az ugrálással és vett egy mély levegőt.
-Logan nem csókolta meg Amandát.- hadarta egy szuszra.
-Ja persze- legyintettem- Te nem voltál ott.
-Ahogy Logan sem- kacsintott. Most mi van?
-Mi?- pattantam fel.
-Akkor vázolom- és hadarni kezdett- Logan és Amanda szerelték az autót, amikor ott termett Jake, Amanda barátja. Nagy termetű izmos srác. Loganen nem volt póló mert olajos lett vagy mi, ezért levette. Mivel a srác olyan " mit keresel itt" nézéssel kedveskedett neki ezért Logan visszajött a szállodába átöltözni. Liftel, te meg a lépcsőn közlekedtél az értesüléseim szerint. Elkerültétek egymást. Ennyi az egész. Ja! Azon a srácon is olyasmi gatya volt mint Loganen, csak a pólója volt sötét kék. Találkoztam vele mikor visszaérkeztem. Helyes fazon.

-És ezt higgyem is el?- kérdeztem gorombán.
-Nekem Logan és Carlos meg James ezt mondta. Ja meg Alexa is, akit te meg sem kérdeztél.
Most akkor mit csináljak?
-Victoria, jó kis történet. Kár hogy nem igaz.
-De igaz! Jaj, gyere már!- kapta elő a mobilját. 
-Itt van a barátnőd twittere. És egy kép amit tegnap este rakott fel meg egy amit ma hajnalban.

Megnéztem a képeket. Az estin csak Amanda van " Indulok megkeresni egy lányt, akit még soha nem is láttam". A másik képen ő és Jake van. És tényleg! A ruhája olyasmi volt mit amit Logan viselt akkor. Csak magasabb és izmosabb mint ő. Az arca teljesen más. A haja barna. A sötétben biztos rosszul láttam. Ó, én hülye! Ezért sírtam? Komolyan, ilyen még a mesékben sincs.
-Itt jön Logan!- kapta fel a fejét Vic- Beszélj vele! Na!
Victoria elhúzta a csíkot én meg megfordultam. Ott volt előttem teljes életnagyságban Logan. Nyeltem egyet és vártam hogy megszólaljon.
-Ma egész nap nem láttalak- mosolygott- Kivéve itt a szinpadon persze.
- Dalt írtam.-  feleltem lehajtott fejjel. Extra kínos. Lőjjetek le!
-Értem.  Nem jössz visszaa hotelbe? Képzeld, Kendall most küldött egy sms-t, hogy Carlos fürdik a szökőkútban! Megnézzük? - kérdezte mosollyal. A lepkéim most már megbékéltek és örömmel repkedtek a hasamban tovább. Mi is lenne jobb annál, hogy Carlost nézzük a szökőkútban? :D Akkor most elhívott egy randira? 
-Igen, megyek!- válaszoltam. felkaptam a gitáromat és Logannel elindultunk vissza a hotelhez. Milyen szép lenne, ha a ma estét mondjuk egy csók is megpecsételné! Olyan bolond voltam, hogy egész nap kerültem őt. Csak meg kellett volna kérdeznem. Vagy ha nem is őt, akkor a többieket. 
Akkor talán mégis van egy kis esélyem arra, hogy én lehessek Logan Henderson barátnője. :)

Péntek... Közeledik a suli. :( Gimis leszek és csak hétvégén netezhetek. Csak egy szó: szívás. :// Szóval ha el akartok jutni az utolsó részig akkor kommenteljetek. 5 komment és új rész. Akár még ma. Köszönök mindent! :)
A részek listája: Itt!

xxx Vic.






8 megjegyzés:

  1. Várom a következő részt siess vele :)

    VálaszTörlés
  2. Jaaajj, annyira fantasztikus! megkerlek hozd ma a reszt, legysziii! :D imadooom! *--* kovit meg ma :D

    VálaszTörlés
  3. Imádooonnn! Gyorsan hozd a köviiitttt!!!

    VálaszTörlés
  4. Egyszerűen nagyon jó lett! Várom a következőt!

    VálaszTörlés
  5. Ez jó eddig,tetszik..kövit gyorsan :)

    VálaszTörlés
  6. Sziaa
    Nagyon jó történet egy nagyon jó blog íróról!
    LAGAN <3
    Csak tudnám ki a titkos rajongó xD
    Következő rész! Szükségem van a kövi részre mert ha nem kapom meg elhalálozok! :)

    Ui.: IMÁDOM A BLOGODAT! <3 <3 <3 <3 <3


    ~Steff ~


    VálaszTörlés
  7. Na mostmár tudok komizni,ugy h ide is leírom amit chat-en írtam :D
    Ezazz tudtam h kicsi Logiem nem csókolózott mással.Örülök h végül kiderült az igazság..és egyre jobban érdekel h ki a GamerSrác.Nagyon várom a kövi részt. :D

    VálaszTörlés