2014. január 1., szerda

14. rész

Sziasztok! Tudom, hogy a részek olyan lassúsággal jönnek, mint egy reumás csiga, de sajnos ez van. Próbálok ezentúl gyorsabban írni, de ahhoz visszajelzés is kell tőletek. Szóval várom a kommenteket. :)
14. rész: Carlos és a Rush
A játék.

-Na, akkor halljuk!- mondtam durcás hangon karba tett kézzel. Victoria öltözőjében ültünk Alexával egy-egy babzsákfotelben egymással  szemben.Bármennyire is mérges voltam  Alexára nem tudtam haragudni. Egyszerűen nem feltételeztem róla, hogy álnéven regisztrál a twitterre... Bevallom titkon reméltem, hogy Logan van a dolgok mögött.  
- Hát tudod... Annyit szerencsétlenkedtél. Amikor a fiúk az albumokon dolgoztak és megjelentél hogy " kezdő dalszerzőként tapasztalatokat akarsz gyűjteni" én már akkor éreztem hogy te nem csak pár napot töltesz majd velünk. Olyan kedves, aranyos lánynak tűntél a fiúknak, hogy megkedveltek. Én is, Halston is... Az aszisztensektől elkezdve a zenei producerekig, mindenki felfigyelt rád. Te nem olyan beképzelt dalíró vagy mint Taylor Swift, a vörös hajad ellenére nem vagy vadóc, mint Avril Lavigne sőt nem vagy olyan undorítóan cuki sem. Egy átlagos dögös lány. Victoria nem csak azért kedvelt meg, mert segítettél neki írni egy dalt, hanem mert ő is látta ezeket a jó tulajdonságaidat. Amikor Dustin puffant egyet és eltörte a karját elsőre juttotál mindannyiunk eszébe. Nemhiába, hogy belédszeretett.
- Hát...izé...- hűha, szóhoz sem jutottam-Várj! Ki szeretett belém?
-Hát Kendall!- mondta Alexa, úgy mintha ez olyan természetes dolog lenne, mint lélegezni.
-MI VAN?!- ordítottam, annak ellenére, hogy Alexa ott ült előttem fél méterre.
-Most mit akadsz így ki? Nem mondta neked? Nekem azt mondta, hogy ma abban a boltban akarja neked elmondani! Azért is vette meg a gitárt...
-Hát nekem nem mondott ott semmi ilyesmit... Kendall vette a gitárt?!- döbbentem le ismét. Gyakrabban kéne Alexával beszélgetnem, sokmindent megtudnák...
- Igen ő vette! Én azt hittem, hogy már jártok...
- Hogy már járunk?- fogtam a fejem.
-Igen... Ki is tweteltem.
-Kitweetelted?????!!!!!!- pattantam fel.- Mégis miért? Azonnal törölt ki!
-Jó, ne kiabálj! Azonnal kitörlöm.- állt fel Alexa is és elővette a telóját. Pötyögött egy darabig utána megszólalt.
-Van egy kis baj...
-Mi?- ziháltam dühösen.Vagy kétségbeesedten? Az ég tudja!
-Hát az hogy több m int kétszázezren retweetelték.
-Ilyen nincs!-kiáltottam. Abban a pillanatban rezegni kezdett a zsebemben a mobilom. Még nem léptem ki a twitterből és ilyenkor ha valamilyen eseményem van akkor megrezdül a mobilom. Hiba volt megnéznem a twittert.
Több ezer üzenet, mind olyan hogy: Tényleg jársz Kendall-el? vagy Gratulálok! esetleg Nem is illetek össze! de akadtak olyanok is akik fenyegedtek. Pár százezer új követőre is tettem szert... KÁOSZ,KÁOSZ MINDENHOL!
-Lana, tényleg nagyon sajnálom! Én csak azt....
-Alexa, mondd, most mit csináljak?-kérdeztem erőtlen hangon, mert már a sírógörcs kerülgetett.
-Hát nem is tudom... Beszélni kéne Kendallel... Hogy írja ki ő is hogy én csak vicceltem.
-Ő is?- kérdeztem értetlenül, az arcomat pedig beáztatták a sós könnycseppek.
-Aha, mert én már kiírtam... De tényleg nagyon sajnálom!
-Menj beszélj Kendallel, addig én is összeszedem magam.- motyogtam.
-Oké.-ezzel Alexa kiment az öltözőből. Leültem az egyik babzsák fotelbe, megtöröltem az arcom és újra felléptem twitterle. Másodpercenként jöttek az üzenetek. Fogalmam se volt, hogy mit tegyek. Hogy ilyenkor mi a teendő. Egyszerűen tanácstalan voltam. Még sosem kerültem ehhez hasonló helyzetbe. De hát nem csak én vagyok ebben benne hanem Kendall is és . És Alexa azt mondta, hogy szeret. Szeret? Én meg szeretem Logant. Ha így megy tovább a végén a Big Time Rush feloszlik a szerelmi háromszög négyszög esetleg ötszög miatt. Ilyenekre ne is gondoljak. De hát Kendall és én olyan jól megvoltunk! Miért kell mindent tönkre vágnia a szerelemnek? Cupido szórakozzon mással, mert nekem már nagyon elegem van! 
-Hali!- toppant be vidáman az öltözőbe Victoria- Ma is agyontáncoltam a cipőmet! De amúgy tök jó volt, nagyon hangosan tapsoltak meg minden! Hé veled meg mi van?
 Na, hát csak észrevette, hogy mondjuk itt zokogok (teszem hozzá nem túl halkan).
-Hosszú- legyintettem és letöröltem a könnyeimet.
- Logan?
-Nem.
- Ööö.... talán rosszul sikerült a fellépés?
-Nem...
- Hát akkor mi? - tárta szét a karját.
- Twitter.- szipogtam. Vic amilyen gyorsan csak tudta előkapta a mobilját és fellépet a twitterre. Victoria arcára először a meglepődés utána az ijedtség majd legvégén az aggodalom ült ki.
- Na?- kérdeztem és hátrasöpörtem a szemembe lógó vörös hajtincseimet.
- Hát ez gáz.- sóhajtotta- És hol van Alexa?
Alexa pont abban a pillanatban érkezett vissza.
-Hát Lana nem hiszem, hogy örülni fogsz...-kezdte én meg azonnal felálltam és probáltam nem újra sírvafakadni.- Kendall tök jófej volt kiírta, hogy tréfa az egész, de a rajongók nem nagyon hisznek neki. A fiúk managere pedig egy sajtótájékoztatót szervezett holnap reggelre.
-De holnap reggel már úton leszünk a következő turnéállomásra.- aggodalmaskodott Vic.

-Nem..- mondta bizalmasan Alexa- 2 perc múlva leszünk úton.
Victoriával összenéztünk amolyan " mi a fene van?" arckifejezéssel. A választ azonnal megkaptuk.
- Valaki adjon egy töltőt!- esett be ( szó szerint!!!) Carlos.- Le fogok merülni!!!! LE FOGOK MERÜLNI!!!!!!- siránkozott. Alexa ráordított hogy " te érzéketlen barom" Carlos pedig jobbnak látta ha kimegy. :)

                                                              ***
 A turné alatt még nem volt olyan, hogy éjszaka utazzunk. Persze érkeztünk már meg este, de az más. Mindenki fáradt, legszívesebben lezuhanyoznánk és belebújnánk a hotelszoba kényelmes ágyába. 
 A turnébuszban Vic-kel az összes lámpát felkapcsoltuk de így is elég gyér volt a világítás. Vártuk, hogy jellezzék hogy indulhatunk. A sofőrünk kipihentnek látszott...  Én meg már akkor untam magam. Aludni a busz ágyán miközben utazunk lehetetlen.
 -Sziasztok!!!- lépett be Carlos és James a buszba jókedvűen- Játszotok?
-Mi? Mit?- kérdezte Vic és kiváncsian leseskedett a Carlos kezében lévő borítékok felé.
- Ha beléptek ebbe a játékba, többé nincs menekvés. Minden elrontott feladat halált jelent!- mondta szokatlanul mély hangon Carlos én meg alig bírtam visszatartani a mosolyom- Ki olyan bátor aki szembe mer nézni velem?
-Carlos, most komolyan, honnan szedted ezt a szöveget?- kérdezte röhögve Vic.
-www.ingyenjátékmindenkinek.com
 Mind a négyen hangosan felnevettünk.
-Akkor?- kérdezte James.
-Játszunk!- mondta vakmerően. Na de kérem, mi ez a többesszám?
-Oké! Válasszatok borítékot!
 Én húztam elsőnek. Vic kicsit válogatott... Carlos még annyit mondott, hogy meg kell csinálnunk azt a feladatot ami a borítékban áll. Mi ketten egymásnak elmondhatjuk mi van benne, de amúgy titok. Szerencsét kívántak és nevetve elmentek.

 Victoria-val mohón felcincáltuk a leveleket.
- Minden szavad végére illeszd azt, hogy -csi.- olvasta fel Vic. Hát ez nem is rossz. Hátha nekem is valami jó fajta lesz....
- Indulunk lányok!- jött be a sofőrünk a buszba mosolyogva. Őszíntén szólva észre sem vettem, hogy kiment.- 4 óra múlva ott vagyunk!
 -Márcsi csakcsi 15-csi perccsi éscsi éjfélcsi!- vidámkodott Victoria. Vidámkodott?! Te jó ég, Carlos új szavakat tesz a számba. :D
 Tovább akartam bontani a borítékomat, de már megint megzavartak.
- Lana, légyszi vigyázz Fox-ra!-  jelent meg Alexa is a buszban, majd észrevette a borítékomat- ti is játszotok? Jaj,de jó!!!
-Tökcsi viccescsi lennecsi hacsi jobbcsi feladatcsi kapcsi éncsi.- vont vállat Vic, Alexa meg elnevette magát és nevetőgörccsel távozott. Lol.
 A busz is elindult, nem feltételeztem, hogy még valaki benéz. Így most már teljesen felbontottam a borítékot.
 A kis papírfecnin Carlos kézírását véltem felfedezni.
 - Csendfogadalom. Egy napig nem beszélhetsz!-  olvastam hangosan.
 -Éscsi mitcsi majdcsi sajtótájékoztatócsi?- kérdezte komolytalanul Vic.
    
                                                   Ó,ó...............

 Elvégre is az út borzalmas volt. Victoria kihasználta, hogy nem beszélhetek ezért ő egész úton csak beszélt. Végül hajnali 4 óra felé megérkeztünk, igénybe vettük a hotelszobákat. Aludtunk maximum 2 órát.... Mert ugye a jóvoltamból sajtótájékoztató 1 óra múlva. Pff.......... -.-"""

Lezuhanyoztam, felvettem egy viszonylag normális ruhát, fogat mostam, bepakoltam a táskámba és olyan "készen vagyok, hurrá"  sóhaj után elindultam. Egyedül, mert Victoria és Alexa eltűnt.
 A hotel folyósóján sétálgattam, megnyomtam a lift hívógombját és álldogáltam. Egy tompa puffanást hallottam, hát lenéztem a földre. Kiesett a táskámból a telefonom. Nagyon tudok vigyázni a dolgaimra.
 Lehajoltam, hogy felvegyem de akkor...akkor valaki átfogta a derekam és azt mondta:
-Miért baj ha szeretlek.
Kendall volt.
Megfordultam és leráztam magamról Kendall kezét. Nagyokat pislogtam mire Kendall elnevette magát és elővett egy papírt, majd a kezembe adta.
 Szétnyitottam és elolvastam.
Szerelmi vallomás minden lánynak vagy fiúnak.
Elmosolyodtam és én is elővettem az enyémet, aztán odaadtam neki.
-Csendfogadalom? Te aztán megszívtad!- nevetett ki. Kicsit mérges lettem, mert hát azt várná az ember, hogy segít de aztán én is elnevettem magam.
-Hé te!- kapta oldalra a fejét Kendall. Pont szembe jött egy lány- Igen te! Esküszöm álmomban már találkoztunk!
 A fejemet fogva nevettem. Így történt, hogy a telefonomat másodszor is leejtettem. :)


xxx Vic.



8 megjegyzés:

  1. Woow - egyébként alig vártam már ezt a részt..... És mi mást is mondhatnék fantasztikus lett. Gyorsan (vagy mindegy hogy hogy csak) kövit!



    PS.: Happy New Year

    VálaszTörlés
  2. Imádtam ! :D
    annyira vártam már , hogy jöjjön a rész ! :)
    Imádom !
    siess a kövivel , légyszi ! :$$
    U.i.: Boldog Új Évet ! :D

    VálaszTörlés
  3. Wiiiiii.. végreee :O ááá annyira jó volt! Már mióta, hogy vártam ezt a részt :D
    Annyira jól írsz♥ Imádtaaaam ^^
    Ja és: Boldog Új Évet! :D

    VálaszTörlés
  4. ISTENEEEEEEEEEM♥
    Végigröhögtem az egsézet...belegondolni, hogy Victoria így beszél xdd asd :o
    SZÓVAL LÉÉÉÉGYSZI NAGYON LÉÉÉGYSZI HOZD A KÖVIT MEG MEGBOLONDULOK :$$ Imádtam ezt a részt is ^^

    VálaszTörlés
  5. Kövit kövit! :D Nagyon jó lett <3

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó !!! Abba ne hagyd :) ;)

    VálaszTörlés