2013. október 5., szombat

12. rész :)

12. rész: Visszautasítás
Mindegy, úgy se akartam ide semmi fontosat írni. xD

Minden oké lett volna, ha tudom Gamersrác telószámát, és képes vagyok válaszolni az sms-ére. Egész úton ezen kattogott az agyam, miközben a többiekkel folytattuk a játékot. Éppen Alexa kapott egy kis próbatételt, amikor erőt vettem magamond és bekapcsoltam a gépem.
-Egy pillanat, előkeresem a fényképezőt, ezt muszáj lesz lekapnom!- állt fel nevetve Kendall a földről, és hátrament. A tweeter-t behozva azonnal írtam is egy üzenetet.

@2lanaboney2- Mi az, hogy elfelejtelek? Nem tudom a telefonszámod, nincs időm a tweeterre, de a legfőbb gond az, hogy nem tudom, hogy ki vagy. Ezek nem kifogások. De igazán megérthetnél engem.
@madfox111- Volt lehetőséged arra, hogy megtudd ki vagyok. De neked fontosabb volt Logan.

-Mi?- kérdeztem hangosan, mire mindenki felém fordult. Egy pillanatra elfeletkeztem, hogy körülöttem emberek vannak. Kínosan nyögtem valami bocsánat félét, és folytattam a veszekedést.


@2lanaboney2- Hagyd ki ebből Logant.
@madfox111- Jaj nem kell félned, a kis drágádat nem bántom.


@2lanaboney2- Kis drágám? Na jó, csá.
@madfox111- Most meg mi bajod van?


@2lanaboney2- Az előbb ugyan ezt kérdezhettem volna tőled. Nem hagysz békén, az a bajom.
@madfox111- Bocs, hogy nem vagyok egy szőke herceg fehér lovon.

5 perc néma chat szünet után, újra pötyögni kezdtem.


@2lanaboney2- Bocsánat. Tényleg.
@madfox111-Én is sajnálom. Ma este 9 a hotel előtt.


@2lanaboney2- Mi?
@madfox111- Találkozzunk este 9-kor az előtt a hotel előtt, ahova bejelentkeztek.


@2lanaboney2- Oké.
@madfox111-Szia.

Most viszont nem fogom elszalasztani az alkalmat. Ki tudja, talán egy tök helyes és aranyos csávóval ismerkedek meg. Titkon mégis reméltem valamit. Azt, hogy ez a srác nem lesz más mint Logan. Elképzeltem az egészet. Ahogy ott áll a hotel előtt a sötétben... Ahogy meglátom az arcát és elönt a boldogság... Talán akkor a lepkéim is feltámadnának. Jaj, már megint hülyeségeket gondolok...
 A többiek elkezdtek zsongani, hogy mit csinál már annyi ideje Kendall, és engem küldtek utána. Persze, mindig a legkisebbet kell ugráltatni... Nem említettem, hogy csupán 158 centiméter vagyok? Hát pedig igen, a többiek mellettem valóságos villany oszlopok....
 Hátramentem a busz leghátsó "szobájába". Kendall egy kanapészerűségen ült, egyik kezében a fényképezőgéppel, a másikban a telójával amit vadul nyomkodott.
- Lenne kedved eljönni velem délután egy hangszerüzletbe?- kérdezte, miközben fel sem nézett.
-Ö, miért is?- kérdeztem zavartan. Kendall a sarok felé biccentett, ahol a gitárja hevert 3 (!) elszakadt húrral.
-Mi történt vele?- kérdeztem meglepetten.
-Tegnap éjszaka, részeg Carlos, sok sok pia.- adta meg a címszavakat Kendall. Nem is merek belegondolni mi történhetett szegény gitárral. :D
-Akkor jössz?- állt fel a telefonját a zsebébe süllyesztve.
-Aha, persze- mosolyogtam.

                                                          ****

 Miután sikeresen kitudtam, hogy hol vagyunk ( Wantagh) kicsikét megnyugodtam, de mivel fogalmam sincs mi az a Wantagh inkább ha lehet nem nagyon mászkálok. Sohasem hallottam még ezt a nevet. De üsse kavics itt is csak egy napot leszünk.
 -Mehetünk?- jött be Kendall a buszba.
- Még be sem pakoltam a hotelba- akadékoskodtam.
- Az ráér- legyintett és megfogta a csuklóm, hogy kihúzzon a buszból.
-Hohó!- mondtam nevetve-Addig nem megyek sehová amíg át nem cuccoltam.- mondtam keresztbe fonva magam előtt a karjaim.
- Terra!- kiáltotta el magát Kendall, olyan hirtelen hogy nagyon megijedtem.
-Kendall, jól vagy?- kérdeztem a fiútól aki újra elkiáltotta magát.
-Jól van, jól van jövök.- felelte egy morcos hang. Nem sokkal később a buszba bejött az egyik pakolós pasas. Fekete vállig érő rocker haja volt, a fru-fru ja eltakarta a szemét. Felkapta a csomagjaimat és a gitár tokot és elindult, hogy bevigye őket a hotelba.
-Terra? Miféle név ez?- kérdeztem Kendalltől miután "Tera" elment.
-Csak becenév. Indulhatunk?
-Oké, megyek is.- mondtam és kezembe vettem a táskámat. Dobtam egy sms-t Victoria-nak és elindultunk Kendall-el.

 Fogalmam sem volt róla hogy létezik ekkora pláza a világon. Ha Kendall nincs ott velem, én már az első lépcsőnél nekimentem volna egy műanyag bábunak.  Az általunk keresett üzlet a másodikon volt, ahova mozgólépcsővel lehetett feljutni. Én meg imádom a mozgólépcsőt! Olyan király. :)

-Te miért mosolyogsz? - lökött oldalba Kendall miközben felfelé tartottunk a mozgólépcsőn (<3) .
- Imádom a mozgólépcsőt!- ujjongtam és hátranéztem. Beláttam az egész alsó szintet. Habár tériszonyom van, a mozgólépcső elfelejteti velem. :D
Sajnos mint minden móka ez sem tartott sokáig, és a fiúval rátaláltunk a hangszerboltra. Beengedtük magunkat az ajtón és szétnéztünk. Ekkora boltot én még nem láttam! Millió számra hevertek mindenhol a különféle hangszerek. Gitár, bendzsó, fuvola, klarinét, cselló, nagybőgő, elektromos gitár, ezer féle dob.... Hazaértem! xD
 Valahonnan előbukkant egy szemüveges és bajuszos csávó, vagyis az eladó. Tökre nem volt nekem szimpi... Mintha nem örült volna a vásárlóknak.
-Én megveszem a húrokat- fordult felém Kendall.
-Én meg megnézegetem a hangszereket.- dörzsöltem össze a két tenyerem, és célba vettem a tárgyakat.  Először egy hegedűt próbáltam ki, aztán egy furulyát, majd egy kicsit doboltam ( na jó, sokat doboltam ) és végül egy gitárt. Egy arany színű darab volt, hamis gyémántokkal kirakva.

 De mégis olyan szép volt és a hangja is nagyszerű! 15 éve ugyanaz a gitárom van... Az édesanyámtól kaptam és nagyon-nagyon szeretem. De mégis, ez a csillogás ez a hang.... Megveszem!
 Boldogan az árra pillantottam, de sajnos lefagyott az arcomról a mosoly.
5999 dollár 99 cent! Hát igen... A világ legjobb gitármárkájának egyikét tartottam a kezemben... Csalódottan visszatettem, és odakullogtam a kijárathoz. Megvártam míg Kendall végez, és az orromat lógatva mentem utána. A srác azonnal észrevette, hogy valami bajom van és faggatni kezdett.
-Tényleg semmi. -mondtam.
- Az előbb még ugrándoztál a mozgólépcső láttán, most meg szomorkodsz rajta.
-Csak láttam egy tök jó gitárt, tudod, ami ott volt a sarokban.. De nagyon drága..
-Minek neked az?
-De annyira szép!
- Nekem nem tetszik.
-Miért nem?- háborodtam fel.
-Mert talán csajos?- kérdezett vissza.  Jaj, de miért nem vagyok gazdag? Valakinek nincs felesleges 6000 dollárja?
-Jó, így már világos- nevettem fel kínosan. -eszünk valamit?
-Kellett nekem pont téged hívnom!- rázta a fejét mosolyogva.
-Kajás vagyok!- kezdtem műhisztizni. Hehe. :D
-Nincs időnk enni- pillantott az órájára Kendall - veszek neked egy taco-t. Ez így jó?
-Nagyszerű!- húztam mosolyra a számat.


 Kendall megvette a fent említett ételt a stadion melletti büfében, de sajnos nem volt időm megenni, mert a stylistok elhurcoltak átöltözni. Hiába ellenkeztem, ők rám aggattak mindenféle cuccokat. A végeredmény végül is nem lett rossz.

 Végre a kezembe vehettem a tacot és elindultam megkeresni Victoriát és Alexa-t. Egy résnyire nyitott ajtó előtt elhaladva ismerős hang ütötte meg a fülemet.
- De nem látod mennyire szenved? - kérdezte egy ismerős női hang. Nem hallottam tisztán, de én Alexára tippeltem.
- De igen... De hát mit tehetnék? Mondjam meg, hogy nem szeretem?- kérdezte egy másik hang. Aki félreérthetetlenül Logan volt. Egy másodperc alatt rájöttem, hogy rólam van szó.
-Hát mégsem szereted?- kérdezte Alexa.
 Ebből elég! Nem vagyok képes végighallgatni!
Könnyes szemmel, dühösen mentem tovább. Maradtam volna az öltözőmben! Jaj, pedig megfogadtam, hogy engem már Logan nem érdekel. A hülye taco tehet az egészről!
 Dühösen felemeltem az ételt és arra készültem, hogy nekidobom a falnak. Egy valamit viszont nem vettem észre: Victoria közeledett felém, és fel akarta használni a meglepetés erejét úgy, hogy beugrik elém.
 Eldobtam a taco-t ami Victoria új fellépőruháján landolt. A csili vili cuccon most egy hatalmas taco díszelgett. Vic tátott szájjal nézte.
 Én meg csak álltam remegő térdekkel és meg sem mukkantam.

Sziasztok! Tudom most aztán végképp ritkán jelentkezem, de nem tudok mit tenni. A gimi miatt csak hétvégén tudok írni, de sajnos a sok tanulnivaló miatt csak 10-20 percre tudok feljönni. Idő közben kaptam pár díjat, amit persze ha lesz időm kiteszem a blogomra. Köszönöm a kommenteket, az olvasást, a díjakat és a támogatást. Remélem tetszett ez a rész, és ugyanúgy égtek a kíváncsiságtól, mint régen. :)

xxx Vic.











6 megjegyzés:

  1. Awwwww.... egyszerűen imádom!!! ^^ remélem hamarosan jön az új rész, mert nehezemre esik a várakozás :P ♥

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nehezemre esik várni főleg úgy hogy közben megöl a kíváncsiság hogy ki lehet a gamer srác és hogy mi lesz Logan-nel ,bár tudom hogy nincssok esély arra hogy összejönnek de én mégis nagyon nagyon szeretném és mivel meg van egy pici reményem ezért reménykedem, mert a kemény hal meg utoljára! Szóval alig várom az új rész.
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    Steff

    VálaszTörlés
  3. imádom, ügyi vagy!!! köviiiiii

    VálaszTörlés
  4. Sziaaaa :) Kórházban voltam és elvonási tüneteim voltak a blogod miatt.. hozd a köviit :)

    VálaszTörlés