2015. február 14., szombat

17. rész

17. rész: Az ex 
Mi történt veled...?

 Másfél hét telt el az erdei kirándulás óta. A turné nagyon sikeres volt, rengeteg interjút adtunk különféle csatornáknak és rádióknak, a twitter hemzsegett Carlos selfie-itől (aminek a háttere általában egy pont jókor elkapott vicces pillanat volt :) ) a nyár pedig egyre melegebb és élvezetesebb lett.
  Számomra pedig elhozta a boldogságot... Na jó nem akarom húzni a dolgokat: én és Logan összejöttünk. Még nem hoztuk nyilvánosságra, Carlosnak sem engedtük meg hogy posztoljon rólunk.
  A többiek amúgy tök jól fogadták a hírt, Alexa és Victoria örült, hogy már nem sóhajtozok annyit esténként ( és ezt a fiúk előtt így kijelentették!!! ááá de égő volt) Kendall meg rögtön isteníteni kezdte magát, hogy ő bizony megjósolta hogy ez lesz (Logan hozzávágta Fox labdáját) egyedül James tört le kicsit mert eszébe jutott Halston. De még mindig nem igazán akarja kifejteni nekünk a szakításuk igazi okát...

Délután a fiúknak nem volt semmi ütemezett programjuk, a koncert pedig tegnap este volt (általában 2 napot azért maradunk egy helyen ) ezért Logan átjött hozzám a turnébuszba (a kupiban otthonosabb mint a szállodában, ez  mindenkivel így van) és miközben fogtuk egymás kezét (na jó egy kicsit csókolóztunk is :) ) sorozatokat és filmeket néztünk a laptopomon.
  Vic azt mondta annyira édesek vagyunk hogy megfájdult a foga, ezért inkább elmegy futni egy kicsit. 
 Egyébként Alexa és Carlos is romantikázott valamerre, Kendall meg James videójátékoztak és megalapították a Szinglik Mindörökké egyesületet. Jó lehet még csak két tagja van, de James erősködött hogy igen is egyesület. :) De persze a rajongók ennek  örülnek.

 -Nézzük meg a többieket, már nem érzem a seggem!- ficánkolt mellettem Logan. 
 Előrehajoltam és lecsuktam a laptopom fedelét majd szembe fordultam vele.
- Én is untam.- vontam vállat mire elmosolyodott. Hát persze hogy azért mondta mert nem tetszett neki! Ismerem én a pasikat :) Na jó, nem..... De ha nem akarta velem nézni a Született feleségeket akkor mondhatta volna.. Vagy eleve nekem kellett volna megkérdezzem hogy mit nézzünk? Ahhjj..

Kimentük a buszból -majd nyújtózkodtunk egy jót - Logan pedig dobott egy körüzit hogy mindenki jöjjön vissza. Meglepi várja őket a buszoknál. :P
Körülbelül 5 percen belül mindenki ott is volt -elsőként persze Carlos :) - és el kellett ismerniük ezúttal jó kis dolgot eszelt ki Logan. 
KOSARAZNI FOGUNK! <3
 
  A parkolóval szemben volt egy kosárpálya -milyen nehéz is volt kitalálni hogy mit csináljunk? Na jó, Logannek nagyon.- labda meg volt a fiúknál. Habár fogalmam sincs miért hoztak egyszerre hármat. Mert egy bőven elég és amúgy is négyen vannak. 
 Amikor ezt szóvá tettem lelegyintettek azzal hogy Carlos volt a labdafelelős. Mindent értek. (Bólintottam,de amúgy fogalmam sincs mire értették)  Átcammogtunk az út másik oldalára. Egyébként Fox is velünk jött. Mint mindig mindenhova. :)
-Osszunk csapatot!- dörzsölte össze a tenyerét James, mikor már a pályán álltunk.
-Nyolcan vagyunk, akkor két csapat elég is!- mondta Kendall.
-Nem tudsz számolni ember? Heten vagyunk!!!- bökte oldalba Logan a matekzsenit.
-Foxot is beleszámoltam! Ne bántsd meg szegény kutya érzéseit!- bökött vissza Kendall. Ezután egy kis lökdösődés következett 'Kinek van igaza?' címszóval. 
-Hagyjátok csak, én úgyis videózni akarok!- mosolygott Alexa és felmutatta a kezében levő kamerát.
-Jó akkor osszunk már csapatot!- türelmetlenkedett Vic.- Logan, James ti velem vagytok, Lana Logan és Kendall pedig a másik csapatban. Téma lezárva.
 Végül is nekem teljesen tökéletes volt így. Éppen kezdeni akartunk de megzavartak.
-Hé srácok, beszállhatok én is?- szólalt meg egy rég nem hallott hang jobb felől. Mindenki odakapta a fejét. Hirtelen mindenki sokkot kapott, nem hittünk a szemünknek. Ilyen nem lehet...
-Dustin!- eszméltem fel én legelőször - Hogy hogy itt vagy?- ezzel mosolyogva odafutottam és átöleltem.
-Hiányoztatok!- mondta röhögve.
-Te is nekünk, drága!- színlelt sírást Kendall miközben ölelésre nyitotta a karját.
-Buzulj mással!- lökte el röhögve Dustin.
Logan és Carlos is összepacsizott vele, Vicktől és Alexatól pedig kapott két-két puszit.
- De tényleg haver, hogy hogy itt vagy?-  fogott vele kezet James.
- Mint látjátok rendbe jöttem, és úgy gondoltam csatlakozok.
 És tényleg, Dustin keze nem volt begipszelve ( mert ugye én azért jöttem a fiúkkal turnézni mert Dustin eltörte a kezét) nem is értem miért nem vettem ezt észre hamarabb.
 Mondanom sem kell, ezután már tényleg nem játszottunk, hanem leültünk a pálya közepére és beszélgettünk. Sokáig. Akár a koncertre se értünk volna oda, ha Victoria nem szakítja félbe a dolgokat.
-És egyébként, hogy bírod a strapát?- kérdezte Dustin a színpad mögötti öltözőben. Gitáromat tovább törölgetve válaszoltam.
-Még mindig remeg a gyomrom koncert közben, de már nem szoktam hányni.
-Ja tényleg, Kendall mesélte hogy egyszer bezabáltál pizzából!- nevetett.
- Jaj na, ne juttasd eszembe! Azóta nem merek pizzát enni! - nevettem fel én is. Szeretem Dustint, mert nagyon közvetlen és jól ki lehet vele jönni. Tisztára olyan mintha a bátyám lenne, a beszólásain nem lehet megharagudni.

-Lana, gyere segíts kicsit!- jött be Vic és kimentem vele. Hajfonatot kellett választani, és cserébe a fodrásza megcsinálta az én hajamat is. :)
 A koncert ismét remek volt, habár kicsit kellemetlenül éreztem magam mert Logan állandóan bámult, és legszívesebben hozzábújtam volna a színpadon. De elhesegettem az érzést és inkább arra koncentráltam, hogy ne rontsam el a dalokat.
 A befejezésnél nekem már nem kellett ott lennem, a homlokomat törölgetve indultam az öltözőm felé. Hirtelenjébe észrevettem, hogy valaki ott áll az ajtóm előtt.
-Figyelj Lana- kezdte komolyan Dustin- Beszélnünk kell.
 Nem tudtam mire vélni a viselkedését, mosolyogva bólintottam és mint akit a játszótérre visznek, olyan nyugalommal tessékeltem be az öltözőmbe.
-Victoria hozatott be gumicukrot, ha akarsz vegyél, ott van a...
-Fejezd ezt be- szólt.
-Mit? Dustin ...
- Tűnj el.- szakított félre szárazon.
-Tessék?- kérdeztem elképedve. Talán nem jól hallottam? Hozzám szólt egyáltalán?
-Azt mondtam hogy tűnj el.- folytatta némi indulattal a hangjában- Nem érted?! Én vagyok a banda gitárosa! Én vagyok a fiúk legjobb haverja! 
-Várj! Mégis miről beszélsz? Hát persze hogy te vagy! Hisz én csak helyettesítelek amíg...
-Amint látod teljesen meggyógyultam. Nincs már rád szükség.
Elképedtem. Mi történt veled Dustin?
- De.. de.. dehát...
-Összejöttél Logannel? Tudom én mire megy ki a játék! A banda közvetlen közelében akarsz maradni! Tőled zeng az egész internet és a sajtó! Hogy milyen tehetséges vagy! De a hírnév eddig tartott és nem tovább.
Szünetet tartott majd halkabban folytatta.
-Még ma szakítasz Logannel -akaratom ellenére nyögtem egyet - És a szakítás annyira meg fog viselni hogy azonnal hazamész és visszaadod nekem mindent amit két hónapra kölcsönkaptál.
-És ha nem? És ha nem teszem meg mindezt...?
-Akkor előbb utóbb mindent tönkreteszlek  Ashleyvel. 
-Kivel?
 Felesleges volt feltennem a kérdést, Dustin végszavára a ruhák közül előbukkan egy lány. Azt hittem csak ketten vagyunk idebent, nyilván Dustin bujtatta oda. 
-Ő itt Ashley. Logan exe.
Exe. A fejemben ez a szó kétségbeesetten visszhangzott. Ashley gyönyörű volt. Velem egymagas, vékony barna haja tökéletesen a vállára omlott. Tűsarkú fekete csizmát viselt szintén fekete harisnyával és szoknyával. Barna kabát volt rajta, a márkajelzést kilométerekről és ki lehetett szúrni. Olyan volt mintha egyenesen egy magazin címlapjáról lépett volna ki. Ugye csak képzelődök, és Dustin nem beszél úgy velem mint egy kutyával és ez a lány igazából nem is létezik? (vagy ha igen akkor egy másik földrészen jó messze innen).
-Nem tudsz megszólalni, mi? - dőlt a falnak Dustin. Ashley lenézően méregetett de egy szót sem szólt. -Alku: te visszaadott nekünk ami minket illet és mi is visszaadjuk majd neked azt amit most még csak készülnénk elvenni.
-Ezt nem ért...- suttogtam csöndesen de Dustin közbevágott.
- Dalszövegíró akarsz lenni, igaz? Elég nagy befolyása van Ashley-nek Los Angelesben, hogy te a büdös életben még csak egy stúdió közelébe se menj. Ja és ott van a nővéred meg az a szőrgombóc - a macskámra célzott - tudott elég nagy tragédia lenne, ha egy családi házban egy fiatal modell a kiskedvencével hamuvá égne. Hát nem lenne borzasztó Ashley?
Ashley válaszul nyávogósan nevetett. 
Ezt ők tényleg megtehetik? És ha szólok a fiúknak? Ők ezt nem hagynák! Ne értsen félre senki, én leszarom a karrierem, de a testvérem és Cat nem csináltak semmit rosszat! 
-Ja és ha szólsz a fiúknak... Hát csak próbáld meg! Kétszer rosszabbul jársz- és gonoszul kacsintott egyet.
 Sokáig álltam és hallgattam egy helyben. Átgondoltam mindent. 
-Mit tegyek? -adtam meg magam. Dustin és a lány összemosolyogtak.
-Jó kislány. - bólintott Dustin - Vessz össze Logannel! És utána szép sorban mindenkivel.
-Vesszek össze a Big Time Rushal? Dehát... dehát nagyon jóban vagyunk és...
-Nem érdekel, 24 órád van elhúzni innen. - ezzel Dustin és a drága kis Ashley kimentek az öltözőből. 
 Szembefordultam a tükörrel. Egy könnyes szemű, vörös hajú, már-már elmosódott arcú szánalmas lány nézett vissza rám.
 Mit tegyek most? Talán a legegyszerűbb az lenne ha gyorsan összeszedném a cuccom, visszamennék a turnébuszhoz összepakolnák, keresnék egy repülőt és elmennék. Szó nélkül könnyebb lenne elmenni..
 Igen ez jó ötlet... Akkor szedjünk össze mindent... Hol van a táskám? Ja itt előttem, oké. Letörölném a könnyeket csak nem akarom elmosni a szemfestékem. Jó, a táska megvan ,mim van még? (darabokra tört álmaim) Ja igen, a gitárom! Ó, az még mindig itt van a kezemben. Remek, akkor minden megvan. Remélem még nincs vége a koncertnek és észrevétlenül mehetek ki a stadionból. 
 Megfordultam és elindultam, de lenyomódott a kilincs. Nagyszerű, visszajött valamelyik! Most már tényleg nincs kedvem hallgatni még több módot arra, hogy hogyan tesznek tönkre, egyszerűen pofán baszom, bármelyik is legyen az. Emeltem a gitárom tetre készen de Dustin vagy a kurva helyett Victoria ugrált be az öltözőbe.
-Szia Lana! - örömködött (Vic hangulatát már csak ilyen talán nem is létező szavakkal lehet kifejezni) - Hát te meg hova mész.
-Vissza a turnébuszba? Elfáradtál?- lépett a tükörhöz hogy kiszedje a konfettit a hajából.
-Úgy valahogy.- hagytam rá a dolgokat. Azért jó volt egy ilyen sztár mellett élnem a mindennapokat.

-Ne menj még, a srácokkal elmegyünk vacsizni! 
-Jön Dustin is?
-Igen...
-Akkor nem, kösz.
 Mégis mi történt ilyen hirtelen Dustinnal? És miért hozta magával Logan exét? Victoria mesélt arról, hogy a Ashley -aki egy modell- dobta Logant úgy 3 éve. És hogy Logant nagyon megviselte a szakítás. De mégis mi ütött beléjük, miért fenyegetőznek, miért ilyen lenézőek? Mi rosszat tettem?
-Mi van veled? - fordult felém tágra nyitott szemekkel.
-Kicsit összevesztem Dustinnal. 
Elfordult.
-Mi? Komolyan? Összevesztetek? Jó vicc...- vette ki a fülbevalót a füléből majd újra felém fordult.- Lana!!! Te sírsz?!
Abban a pillanatban előjött a bömbölhetnék és hagytam hogy reflexszerűen elmondjak Vicnek mindent miközben rángatja a vállam a zokogás,Vic pedig lesokkolva hallgatott végig. Azonnal megírt a többieknek mindent (kivéve Logannek), akik habár először értetlenkedtek, de azonnal átjöttek hozzánk. Mindenki tanácstalan volt, nem értettük az egészet.
Lehet hogy ezzel tényleg komoly bajt csináltam. 
De nem érdekel.
Nekem van valamim ami annak a kettőnek már nincs.
A barátaim.


xxx Vic.




2 megjegyzés:

  1. Én vagyok a legeslegnagyobb rajongód. Aki nálam nagyobb rajongód volt az már halott(amúgynemnyírtamkisenkit). Most is figyellek meg most is meg most is. Tudom hol laksz, hova jársz iskolába, mikor hol van órád, melyik szobában alszol hétköznap.

    Ui.:sálálálálálálá sálálálálálálé

    VálaszTörlés